Problem med Celestron avx

Tekniska beskrivningar rörande monteringar, drivning, elektronik etc.
taipan
Inlägg: 289
Blev medlem: 2013-12-28 21:29:49
spamtest: JA
Ort: Linköping

Problem med Celestron avx

Inläggav taipan » 2017-05-01 10:16:48

Hej.
Skulle idag sätta upp min AVX montering för att fota solen
När jag startar upp den så får jag ett felmeddelande. Invalide model" och att man ska trycka bakåtknappen.
Då efter uppstarten står det Adcanced GT på skärmen?? Kontrollen känner inte igen monteringen längre.
Nån som vet vad som gått snett och vad jag kan göra åt det?
Går inte att få igång det som det är nu :(
SW Esprit 80ED Pro+SW Fieldflattener.
Celestron EdgeHD800+Celestron 0,7x reducer.
Lunt LS50THa B600 DS
Celestron AVX.
Astrotrac TT320X-AG
Canon EOS 60d Astronomiser moddad.
Canon EOS 7d.
ZWO ASI 120MM-S
Canon 70-200 2,8 IS II, Canon 100mm Macro.
Användarvisningsbild
Datarolf
Inlägg: 109
Blev medlem: 2015-05-03 11:45:11
spamtest: JA
Ort: Huddinge

Re: Problem med Celestron avx

Inläggav Datarolf » 2017-05-01 21:24:41

Hej!

Tyvärr kan jag inte ge dig direkt hjälp, även om jag också har just en Celestron AVX. Har inte råkat på ditt problem (ännu). Men däremot vill jag tipsa om att Celestron har en bra teknisk support på http://www.celestron.com/support/technical-support

Jag har varit i kontakt med dem vid ett par tillfällen och fått relevanta svar på mina frågor om aktuella problem inom ett par dagar. Det kan vara värt att sända dem en fråga.

Vänliga hälsningar

Rolf J

Återgå till "Monteringar"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster